1 Mart 2012 Perşembe

Büyük Ev Ablukada !

Hangi puşt bizi üzen  diyen Olmadı Kaçarız albümüyle şu gün itibariyle evime giren  Büyük Ev Ablukada grubunu sanırım bir süre dinleyeceğim  .. En azından bıkana kadar..Albüme geç kaldığımı küçük bir araştırma sonrasında fark ettim.. Yalan Dünya dizisi Orçun tiplemesi ile keyf aldığım bi adamın müzik yaptığını öğrenmek küçük çapta bir şok yaşatmadı değil ama... Şöyle az çok Pedogojiden anlıyorsam Orçun  tiplemesinin esin kaynağının 5 yaş çocuk kitlesi olduğunu iddia ediyorum... Sanki aksi söylenmiş gibi . İddia neden ediyosam? Ömrüm bişeyleri birilerine kanıtlamakla geçti. Ömrümün diğer kalanı da bişeyleri kendime kanıtlamakla geçicek galiba birileri yüzünden (kocama laf soktum burda evet tam da burda(!) )  

6 yorum:

  1. Merhaba Burcu. Bloguma hoşgeldiniz. Sizinki de hayırlı olsun. Benim gözlerim için çok zor okunan bir blog olmuş:)) Hem rengi hem de yazı karakterleri bakımından:)) Çok da severim kırmızı-siyahı bir arada ama yordu:)) Gelir gelmez tosladım değil mi? Kusura bakmayın yaşım benim asıl derdim:)) Göz bir tane onunda sonu yakın görünüyor:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.. Blog dünyasında yeniyim ama olabildiğince blog araştırıp izlemeye almaya çalışıyorum.. Sizin bloğunuz da dikkatimi çekenler arasında... Keskin renkler siyah ve kırmızı farkındayım ama zamanla bende pastel renklere dönüş yaparım sanırım..

    YanıtlaSil
  3. bence geçmeyin pastel renklere.başkası rahatsız oluyor diye hayatımda yeptığım değişikliklerin tümünü geri aldım mesela ben :)çünkü kimse sizin için bir değişiklik yapmıyor inanın..

    YanıtlaSil
  4. güzel yorum + güzel bloglardan biri daha:) Eyvallah :)

    YanıtlaSil
  5. ilk defa dinledim. kesinlikle hoşuma gitti!

    konustugunuz mevzuyla ilgili;
    kendi zevkini ve tarzını yansıtman/yaşaman önemli tabi, ama okuyucuna sunduğun paylaşımlarının da
    onlar tarafından rahat okunabilirliliği mühim.
    hanımefendi eleştirmekden ziyade, kendi problemini söylemiş..

    hörmetler

    YanıtlaSil
  6. bende farkındayım bu renkler gerçekten göz yoruyor..Zamanla dediğim gibi pastele geçme niyetindeyim hala...:)

    YanıtlaSil

Yorumlar